Blokhut in uw tuin

lokhutwereld is een initiatiefnemer op het gebied van de import van blokhuttentuinhuizen en houten garages in Nederland. Door het weglaten van de tussenhandel kunnen wij de scherpst geprijsde blokhutten aanbieden van Nederland. Onze blokhutten worden geproduceerd in Noord- en Oost-Europese landen en zijn van hoge kwaliteit. De fabrieken waarmee wij samenwerken hebben jarenlange kennis van houtproducten en willen dit bewijzen op de West-Europese markt. Wij kunnen hierdoor de beste prijs-kwaliteit verhouding aanbieden voor een blokhut. Blokhutten en tuinhuizen zijn voor verschillende doelen te gebruiken, zoals: opbergruimte, fietsenschuur, woonruimte, kapsalon, kantoor, kinderkamer of als recreatiewoning. Tevens kunnen wij grote hoeveelheden leveren zodat er, eveneens tegen lage prijzen, een park aan blokhutten (bungalows) kan worden worden neergezet. 

De verschillen in blokhutten

Blokhutwereld levert alleen blokhutten, tuinhuizen of houten garages van hoge kwaliteit. Al onze producten zijn voorzien van een windverankeringsset, degelijk hang- en sluitwerk, glas, deuren en vloeren. Onze prijzen zijn dus inclusief. We weten dat niet alle aanbieders dit doen, maar wij vinden het tuinhuis incompleet, wanneer u moet bij betalen voor de vloer. Ook leveren wij zelden blokhutten met OSB-platen als dak, bijna altijd planken. Het voordeel hiervan is dat de blokhut van hogere kwaliteit is en makkelijker op te bouwen. Hieronder ziet u plaatjes met voorbeelden van het veer-en-groef systeem.

Veer en groef systeem

Veer en groefsysteem (blokhut stapelbouw)

 

Veer en groef 2

Veer en groefsysteem (blokhut stapelbouw)

 

Houten huizen

Door te kiezen op basis van houtdikte krijgt u alle producten die voor u interessant zijn in beeld. Links in het menu kunt u kiezen uit verschillende soorten blokhutten. Let u ook op onze aanbiedingen! Elke dag van het jaar heeft Blokhutwereld een interessante aanbieding voor u. Houdt het in de gaten, wellicht zit er voor iets bij.

Tuinhuis Drenthe 5x5

Blokhut Drenthe 5x5 op een showterrein in Italië

 

Naast alle producten uit de eigen import levert Blokhutwereld ook blokhutten en tuinhuizen van andere producenten. Wij doen dit om zo goed mogelijkaan de wil van de klant te kunnen voldoen. Deze houten huizen vallen echter wel in een andere prijscategorie, simpelweg omdat ze duurder zijn om te maken. Duurder wil in dit geval niet zeggen beter. het voordeel van het werken met deze aansluitingen voor u, is dat u meer keuze heeft uit verschillende producten.

 

Blokhut als woonhuis

Het is goed mogelijk om een blokhut als woonhuis of als gastenverblijf te gebruiken. Wanneer u dit doet, wilt u waarschijnlijk ook een badkamer in de blokhut plaatsen. De grotere hutten zijn hiervoor zeer geschikt. De huizen met houtdiktes vanaf 60mm, of 90mm, kunnen zonder moeite voorzien worden van een badkamermeubel of douchecabine.

De catalogus

De huidige catalogus van Blokhutwereld biedt een breedt scala aan verschillende blokhutten, tuinhuizen en houten garages. Onze prijzen zijn concurrerend in de markt en vaak al minstens 30-40% lager dan de gemiddelde andere aanbieders van blokhutten. Blokhutwereld is dus een zeer geschikt als u op zoek bent naar een blokhut. De blokhutten kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Wanneer het 'echt Nederlands' weer is, zoals regen, is het ook een populaire plek om de kinderen in te spelen.