Blokhutten Alphen aan den Rijn

De rust van hout

Wij van Blokhutwereld hebben er groot vertrouwen in dat een huis van hout in uw tuin in Alpen aan den Rijn een oase van rust zal vormen in uw drukke en jachtige leven. Hoe heerlijk zou het niet zijn om na een drukke dag even de tuin in te wandelen en plaats te nemen onder u eigen luifel en op uw eigen veranda, om even bij te komen. Het kan. Ook in Alphen aan den Rijn. Een houten blokhut van Blokhutwereld is het ultieme alternatief voor wie zich geen tweede huis in het buitenland kan permitteren. Houtbouw sluit volledig aan bij de wens om duurzame bouwmaterialen toe te passen. Wie overweegt in Alphen aan den Rijn om een houten tuinhuisje neer te zetten komt derhalve vanzelf terecht bij Blokhutwereld.

 

Veelzijdigheid

Blokhutwereld biedt u een uitgebreid assortiment houten huisjes aan. Of het nu om een houten blokhut, een houten tuinhuisje, een chalet of een garage gaat. Blokhutwereld heeft het allemaal. In ons aanbod van blokhutten is er altijd wel een houten tuinhuisje dat bij u in Alpen aan den Rijn past. En mocht dit onverhoopt niet het geval zijn dan is maatwerk altijd mogelijk. Ook kunnen wij een van de standaard blokhutten uit ons assortiment voor u aanpassen.

 

Blokhutten Alphen aan den Rijn

Maatwerk en aanpassingsmogelijkheden:

  • Ramen en deuren (maten en aantal).
  • Indeling binnen en buiten.
  • Daken en dakhellingen.
  • Lengtes, breedtes, hoogtes en diktes van wanden.

Meer dan ruime keuze

Er is voor ieder budget en iedere tuin, volkstuin of camping in Alpen aan den Rijn een passend huis van hout beschikbaar. Groot of klein, modern of meer traditioneel, eenvoudige of luxe, het kan allemaal bij Blokhutwereld. U hoeft voor een beetje ontspanning niet meer op reis te gaan. U kunt voortaan gewoon in Alphen aan den Rijn blijven.

 

Jarenlang genieten

Onze blokhutten zijn niet alleen mooi, maar ook buitengewoon solide en duurzaam. Onze blokhutten gaan dan ook jaren lang mee. Als geen ander kunnen wij u helpen bij het beoordelen van de mogelijkheden in uw tuin in de gemeente Alphen aan den Rijn. Ook helpen wij u graag bij het uitkiezen of ontwerpen van uw houten tuinhuisje.

 

Informatie of aanvragen

Woont u in Alphen aan den Rijn en wilt u meer weten over houtbouw? Vraag een van onze ervaren adviseurs naar de mogelijkheden. Bel ons of vul het contactformulier op deze website in. Langskomen mag ook.