Blokhutten Badhoevedorp

Rust in de tuin

In Badhoevedorp, liggend onder de rook van Amsterdam en Schiphol en gelegen midden in de Randstad heeft iedereen wel eens de behoefte om even tot rust te komen. Niet iedereen kan zich echter de luxe permitteren van een tweede huis. Wat is er dan mooier dan het creëren van een rustplek in de eigen tuin. Een houten tuinhuisje! Altijd beschikbaar en altijd onder handbereik. De ideale oplossing om tot rust te komen van het drukke leven in Badhoevedorp.

 

BadhoevedorpHout als inspiratiebron

Iedereen kent de sfeer van een huis van hout. De combinatie van traditie, moderne fabricage technieken en weldoordachte constructies is ideaal voor houtbouw. Wie wil er niet een tijdloze en elegante verschijning uitgevoerd in natuurlijke materialen in zijn tuin in Badhoevedorp.

 

Keuze uit een uitgebreid assortiment blokhutten

Een houten blokhut is ideaal om even tot rust komen van de drukte van alle dag. Blokhutwereld levert de mooiste blokhutten en heeft een ongekend breed aanbod. Voor iedere tuinliefhebber in Badhoevedorp is er wel een passend houten tuinhuisje beschikbaar. Laat u derhalve inspireren door ons assortiment blokhutten voor uw tuin.

 

Een houten blokhut op maat

U kunt bij ons uw huis van hout, blokhut, chalet of garage op maat laten maken. Ook kunt u uw specifieke wensen laten verwerken in ons standaard aanbod. Zo leveren wij altijd blokhutten die aan uw smaak, indeling en wensen voldoen. Onze ervaren adviseurs staan voor al uw vragen klaar. Ga direct naar de tuinhuizen en blokhutten.

 

De juiste blokhutten uitkiezen

Kiezen tussen verschillende blokhutten is bij Blokhutwereld gemakkelijk. Er is voor ieder budget in Badhoevedorp een passend model beschikbaar of het nu gaat om een ruimte om af en toe een kopje thee te drinken, extra opbergruimte, een gastenverblijf of kantoor. Het is allemaal mogelijk bij Blokhutwereld.

 

Opties:

  • Lengtes, breedtes en hoogtes van wanden.
  • Verschillende soorten houtdiktes.
  • Verschillende soorten en maten van ramen en deuren.
  • Extra ruimtes binnen of buiten creëren.
  • Keuze uit verschillende soorten daken en dakhellingen.

Blokhutten met luifel en veranda

Het wil nog wel eens regenen in Badhoevedorp. Daarom kunt u uw houten tuinhuisje laten uitrusten met luifel en/of veranda. Een luifel biedt beschutting tegen de felle zon en de regen. Heerlijk voor een zomerse dag in Badhoevedorp.

 

Meer weten?

Bel ons of vul het contactformulier op deze website in. Wij maken graag een afspraak met u. Onze adviseurs staan u graag te woord over de mogelijkheden in Badhoevedorp.