Blokhutten Hillegom

Out of de box

U bent op zoek naar een plek om lekker te ontspannen en tot rust te komen. Een tweede huis in Nederland of in het buitenland is dan een optie. Maar durf eens out of the box te denken. Het kan ook gewoon in Hillegom, in uw eigen achtertuin. Geen reizen en geen gesleep. Een huis van hout in Hillegom is uw bijdrage aan de oplossing van de milieuproblematiek. Hout is een duurzaam bouwmateriaal. Bomen nemen cO2 op en kunnen weer worden aangeplant en u verbruikt minder brandstof en stoot minder cO2 uit. Een houten blokhut van Blokhutwereld is het uitkomen van uw droom.

 

Tijd voor iets nieuws

Een houten blokhut of een houten tuinhuisje maken uw tuin in Hillegom echt af. Is het tijd om uw oude schuur op te ruimen. Denk dan eens na over een houten blokhut van Blokhutwereld. Wij hebben blokhutten in allerlei soorten en maten. U kunt een keuze maken uit ons assortiment of kiezen voor maatwerk.

 

Blokhutten HillegomDe mogelijkheden zijn eindeloos:

  • Met of zonder veranda en of luifels
  • Meer of minder ramen en deuren.
  • Een ander indeling
  • Een specifiek soort dak / afwijkende dakhellingen.
  • Groter of kleiner dan standaard.
  • Verschillende houtdiktes.
  • Etc.

 

Lifestyle

Houtbouw wordt al duizenden jaren toegepast. Het is een van de meest veelzijdige bouwmaterialen die er bestaan. Het is sterk en toch buigbaar en plooibaar. Nagenoeg alles is mogelijk voor een schitterende houten blokhut in uw tuin in Hillegom. Houten constructies kunnen gemakkelijk tientallen, zo niet honderden jaren overeind blijven. Maar hout is toch vooral lifestyle. De weldadige sfeer en uitstraling van hout is onvergelijkbaar met die van andere bouwmaterialen. Creëer uw eigen rustplek, extra gastenverblijf of kantoor in uw tuin in Hillegom.

 

Voor elk budget een passende oplossing

Lekker even een glaasje drinken op uw eigen veranda na een drukke dag. Samen met vrienden genieten van een goed glas wijn op een zwoele zomeravond. Voor elk budget in Hillegom is dit nu weggelegd omdat de blokhutten van Blokhutwereld betaalbaar zijn. Maak een keuze uit onze blokhutten, tuinhuisjes, chalets of garages. Onze deskundige adviseurs komen graag bij u langs in Hillegom of breng eens een bezoekje aan onze showroom in Amstelveen.

 

U kunt uw houten blokhut van Blokhutwereld bestellen als bouwpakket. Uw bouwpakket wordt compleet in Hillegom afgeleverd. Bent u van huis uit niet zo’n doe-het-zelver. Wij zetten het graag voor u in elkaar. Vul het contactformulier in of bel ons.