Blokhutten Hoofddorp

Relaxen in Hoofddorp

Hoofddorp is de laatste 50 jaar uitgegroeid van een dorp naar een serieuze stad onder de rook van Schiphol. Iedere Hoofddorper heeft wel een de behoefte om aan het drukke stadsleven te ontsnappen. Maar niet iedereen is bereid te investeren in een tweede huis. Bovendien brengt een tweede huis ook een hoop verplichtingen en ongemakken met zich mee. Waarom dan niet een oplossing gezocht in uw eigen tuin in Hoofddorp? Een houten tuinhuisje, houten blokhut of chalet achter in de tuin in Hoofddorp. Wanneer u bent thuisgekomen kunt u gelijk beginnen met ontspannen.

 

Hout als bouwmateriaal

Een huis van hout verbindt traditie met moderne technieken en constructie. Houtbouw is relatief goedkoop en duurzaam. De tijdloze en natuurlijke uitstraling van hout staan garant voor veel gebruiksplezier. Hout wordt naarmate het ouder wordt alleen maar mooier. Dat is het voordeel van het gebruik van natuurlijke materialen. Verrijk uw tuin in Hoofddorp met een houten blokhut van Blokhutwereld.

 

Blokhutten HoofddorpBlokhutwereld heeft een uitgebreid assortiment blokhutten

Blokhutwereld levert de mooie en betaalbare blokhutten en heeft een ongekend breed en gevarieerd aanbod. Voor iedere liefhebber van houtbouw is er in Hoofddorp een passend huis van hout beschikbaar. Laat u inspireren door ons assortiment voor uw tuin Hoofddorp.

 

Een houten tuinhuisje op maat

Een maatwerk houten tuinhuisje, blokhut, chalet of garage is altijd mogelijk. U kunt ook een van onze standaard modellen naar wens laten aanpassen. Zo leveren wij altijd blokhutten die aan uw verwachtingen voldoen. en blokhutten

 

Lifestyle

Lifestyle heeft alles te maken met uitstraling. De weldadige sfeer van hout, eventueel in combinatie met andere bouwmaterialen als steen en glas gekoppeld aan een eigentijds design maken het mogelijk om ook in Hoofddorp een oase van rust te creëren. Stelt u zich voor: het is een zwoele zomeravond. U zit samen met uw vrienden op de veranda van uw eigen houten blokhut. U geniet van een, in de eigen buitenkeuken, bereide maaltijd onder het genot van een goed glas wijn. Het motregent. Maar u zit droog onder de luifel van uw nieuwe houten tuinhuisje. Dat is lifestyle in optima forma.

 

Kom gerust eens langs in onze showroom

U kiest voor het buitenleven in Hoofddorp. Kom dan eens langs in de showroom in Amstelveen. Maak een afspraak met een van onze deskundige adviseurs en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden. U kunt ons bellen en mailen. Een afspraak maken kan ook door het invullen van het contactformulier op deze website, dan bellen wij u.