Blokhutten Leiden

Leids verzet(je)

Ook een Leidenaar heeft op zijn tijd behoefte aan een verzetje. Dat hoeft niet altijd ver weg, maar kan ook in de nabijheid van het eigen huis in Leiden. Wat is er mooier om samen met vrienden onder de luifel en op de eigen veranda van uw eigen houten tuinhuisje een goed glas wijn te drinken. Elke houten blokhut van Blokhutwereld biedt de warmte en de ambiance om even tot rust te komen. Bovendien zijn blokhutten ideaal voor de jeugd in Leiden om even lekker te chillen. Kunt u er ook nog een beetje zicht op houden. Onze ervaren en deskundige adviseurs bespreken graag met u de mogelijkheden van een huis van hout in Leiden.

 

Blokhutten LeidenWij kijken graag met u naar:

  • De voorwaarden van de gemeente Leiden (vergunningen);
  • De locatie;
  • Het budget;
  • Uw eisen en wensen.

Vervolgens bekijken wij samen met u of er in ons assortiment een bestaand model voldoet of dat aanpassingen nodig zijn. Indien ons assortiment niet toereikend zou mogen blijken, dan is maatwerk natuurlijk altijd mogelijk.

 

Voor wie niet in staat is of bereid is een tweede hypotheek te nemen voor de aanschaf van een tweede huis in de Dordogne of aan de Rivièra bieden de blokhutten en chalets van Blokhutwereld een betaalbaar alternatief. Een groot voordeel van een houten tuinhuisje is bovendien dat u niet meer hoeft te reizen en te slepen.

 

Houtbouw

Houtbouw is een ambachtelijk vak waarin moderne technieken, natuurlijke materialen en een traditionele sfeer uitstekend kunnen worden gecombineerd in eigentijdse constructies. Voor elke tuin, volkstuin, vakantiepark of camping in Leiden en omgeving is er een passend ontwerp mogelijk.

 

Vraag een offerte aan

Wij stellen graag een offerte voor u op. Kom eens langs in onze showroom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij laten u graag de producten van Blokhutwereld zien. Onze blokhutten zijn een sieraad voor elke tuin in Leiden. Zij zijn onderhoudsvriendelijk en gaan bovendien jarenlang mee. Blokhutwereld staat voor kwaliteit. Daarom weten wij zeker dat wij ook in Leiden de houten blokhut van uw dromen kunnen neerzetten.

 

Zelf doen of laten doen

De houtbouw van Blokhutwereld laat zich zelf vrij eenvoudig monteren. Bent u een klusser of heeft u enige klus ervaring, dan is zelf doen zeker een optie. Uw houten blokhut laten monteren in Leiden kan natuurlijk ook. Een afspraak of een offerte in Leiden? Vul het contactformulier op deze website in of bel of mail ons.

 

Een dagje strond

Een tijdje geen zin in een blokhut? Dan is het wellicht een idee om een vakantie aan het strand te plannen. Bijvoorbeeld bij Strandpark Duynhille.