Blokhutten Leimuiden

Een groene tuin

Leimuiden liggend tussen de Westeinderplassen en het Braassemermeer in het centrum van het groene hart is een ideale plek voor houtbouw. Een houten blokhut past bij het karakter van het groene hart. Voor elke tuin in Leimuiden is er dan ook wel een passend houten tuinhuisje, houten blokhut of chalet te vinden. Met de toepassing van houtbouw in uw tuin in Leimuiden draagt u bij aan het milieu en de instandhouding van het groene hart.

 

Uiteenlopende mogelijkheden

Wij bespreken graag met u de mogelijkheden van een huis van hout in Leimuiden. Belangrijke punten in dit gesprek zullen zijn:

  • Blokhutten LeimuidenDe voorwaarden van de gemeente Kaag en Braassem (vergunningen);
  • De locatie;
  • Het budget;
  • Uw eisen en wensen;
  • De kosten van een houten blokhut, houten tuinhuisje, chalet of garage.

Vervolgens bekijken wij samen met u de modellen in ons assortiment. Wellicht voldoet voor u een bestaand model volledig aan de verwachtingen. Het is niettemin altijd mogelijk om ook in bestaande modellen modificaties aan te brengen. Mocht dit geen soelaas bieden, dan is maatwerk natuurlijk altijd mogelijk. Voor wie niet in staat is of bereid is een tweede hypotheek te nemen voor de aanschaf van een tweede huis elders in Europa of een caravan of camper, bieden de blokhutten en chalets van Blokhutwereld een betaalbaar alternatief. Een groot voordeel van een houten tuinhuisje is juist dat u niet meer hoeft te reizen en te slepen.

 

Houtbouw

Houtbouw is een ambachtelijk vak waarin natuurlijke materialen en moderne technieken gecombineerd kunnen worden in eigentijdse constructies. Voor elke tuin, volkstuin, vakantiepark of camping in Leimuiden en omgeving is houtbouw de meest in de omgeving passende oplossing.

 

Ontvang een vrijblijvende offerte

Kom eens langs in onze showroom voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Wij stellen graag een offerte voor u op. Wij laten u graag kennismaken met de producten van Blokhutwereld. Onze producten zijn onderhoudsvriendelijk en gaan jarenlang mee. Blokhutwereld staat voor kwaliteit. Daarom weten wij zeker dat wij ook in Leimuiden uw droom van een tweede gastenverblijf, kantoor aan huis of extra opbergruimte kunnen vervullen.

 

Zelf doen of laten doen

Onze blokhutten laten zich zelf vrij eenvoudig monteren. Bent u een klusser of heeft u enige klus ervaring, dan is zelf doen zeker een optie. Wij verzorgen echter graag de montage voor u in Leimuiden mocht u tegen het doe het zelven opzien. Een afspraak of een offerte in Leimuiden? Mail ons of vul het contactformulier op deze website in. Bellen mag ook!