Blokhutten Lisse

Rust tussen de bollen

Lisse ligt in het hart van bloembollencultuur. Wie wil er niet vanuit zijn achtertuin uitkijken over de bollenvelden. Wie een houten tuinhuisje heeft dat uitziet over de bloeiende bollenvelden heeft het helemaal goed voor elkaar. Even uitrusten na een drukke werkweek gezeten onder de eigen luifel en op de eigen veranda van een houten blokhut omgeven door bloeiende tulpen, narcissen en hyacinten. Zo vormt een houten blokhut in Lisse een oase van rust in het moderne leven. Niet iedereen is bereid een tweede hypotheek te nemen om zich een tweede huis te verschaffen. Een houten huis van Blokhutwereld is dan een uitstekend alternatief.

 

Maatschappelijk verantwoord bouwen

Wie maatschappelijk verantwoord wil bouwen in Lisse kiest voor houtbouw. Hout is een mooi en sterk bouwmateriaal. Het is een natuurproduct dat door de jaren heen steeds mooier wordt. In het uitgebreide aanbod van Blokhutwereld is er voor iedereen in Lisse wel een passend product te vinden. Of het nou om een houten blokhut, een houten tuinhuisje, een chalet of garage gaat, er is keuze genoeg.

 

Blokhutten LisseEen houten huis op maat

Houtbouw is een ambachtelijk vak waarbij ieder ontwerp een unieke uitstraling meekrijgt. De combinatie van traditie en moderne technieken maken het mogelijk alle blokhutten in Lisse te laten voldoen aan uw eisen en wensen. Ook kunnen wij een houten tuinhuisje, chalet of garage uit ons assortiment, voor u aanpassen.

 

Maatwerk en aanpassingsmogelijkheden:

  • Maten van ramen en deuren of het aantal ramen en deuren.
  • De indeling.
  • Keuze uit verschillende soorten daken.
  • Lengtes, breedtes, hoogtes en diktes van wanden.

 

Voor ieder budget

Er is voor iedereen in Lisse, ongeacht de omvang van het budget, een passend huis van hout beschikbaar. Afhankelijk van de beschikbare ruimte in uw tuin bespreken wij graag met u de mogelijkheden. Daarbij houden we uiteraard ook rekening met eisen van de gemeente Lisse voor wat betreft de vergunningen e.d. De blokhutten van Blokhutwereld zijn een sieraad voor uw tuin. Zij gaan bovendien jarenlang mee. Als onze producten zijn bovendien onderhoudsvriendelijk. Wij, van Blokhutwereld willen graag dat u in Lisse velen jaren plezier kunt beleven aan uw huis van hout.

 

Contact met een van onze adviseurs

Woont u in Lisse en bent u gecharmeerd door de mogelijkheden van houtbouw? Onze ervaren adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden in Lisse. Vul het contactformulier op deze website in of neem direct contact met ons op en bel! Wij staan voor u klaar.