Wij zijn wij?

Benieuwd wie er achter Blokhutwereld zitten? Waar het bedrijf voor staat, wat onze waarden zijn en waar wij in verschillen van de rest? Bedankt voor je interesse en lees snel verder...

De 4 belangrijskte waarden van Blokhutwereld

Waarden van BlokhutwereldWij hechten belang aan waarden, u ook? Hier bespreken we de kernwaarden van ons Blokhutwereld. Deze principes geven weer hoe wij te werk gaan in Blokhutwereld, met onze klanten, met ons personeel, maar ook met onze zakelijke relaties.

 

Wij van Blokhutwereld houden van vrolijke mensen

Wij houden ervan om goed gehumeurde mensen om ons heen te hebben die af en toe een lolletje kunnen trappen en mensen die echte mensen-mensen zijn. Mensen staan in onze wereld centraal en plezier hebben is het belangrijkste voor Blokhutwereld.

 

Wij van Blokhutwereld denken in oplossingen

De aankoop van een tuinhuis komt vaak vanuit een probleem en dat probleem moet opgelost worden. Denk aan uw tuinmeubelen die u wilt opbergen, denk aan uw vrienden die u graag wilt laten logeren in een chalet achter het huis of wellicht wilt u een woonhuis bouwen van hout: u moet immers wel een dak boven het hoofd hebben! Wij houden ervan om problemen op te lossen en wij denken dus in oplossingen en niet in problemen! Wij denken graag met u mee en u kunt ons alles kosteloos vragen!

 

Wij van Blokhutwereld zijn niet de grootste, maar wij doen wel harder ons best

Wij zijn misschien niet de grootste aanbieder van tuinhuisjes, blokhutten en weekendchalets, maar wij doen wel harder ons best! Harder ons best voor onszelf, maar vooral voor u, de klant! Wij houden van vrolijke mensen en wij doen er alles aan u als klant vrolijk te maken.

 

Wij van Blokhutwereld doen wat we zeggen en zeggen wat we doen

Eerlijkheid is voor ons ook zeer belangrijk! Wij houden er niet van als er beloftes worden gemaakt en die niet worden nagekomen! Daarom doen wij wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Onze missie

Wij van Blokhutwereld bouwen aan geluk2.

 

We zien een tuinhuis of chalet niet alleen als een oplossing, wij zien het vooral als enkele vierkante meters geluk. Wij bouwen niet alleen aan het maken van tuinhuizen, maar ook aan het maken van geluk. Wij geloven in groeien en ontwikkelen, stilstaan is achteruitstand. Daarom bouwen wij graag samen met u aan het tuinhuis, chalet of houten garage van uw dromen.

Onze merkbeloftes: waarom Blokhutwereld?

Wij zijn anders dan andere aanbieders van tuinhuizen en blokhutten en daar zijn we zeer trots op ook! Bij ons krijgt u:

- wij hebben echt kennis van onze producten en kunnen hier het beste advies in geven

- gratis onbeperkt telefonisch bouwadvies (we hebben een gratis 0800-nummer)

- gratis advies in de showroom en wij nemen de tijd voor u

- vrijblijvende offertes voor u op maat gemaakt, ook zonder afspraak

- wij denken met u mee en doen er alles aan om u te helpen, mocht u onverhoop met een probleem komen

- fantastische service & een zeer scherpe prijs

 

 

Handtekening