Stop Motion Project

 

Nieuw bij Blokhutwereld: Stop Motion montage filmpjes. Door een camera op onze bouwplaats te richten, die telkens losse foto's maakt, maken wij nu stop motion films. In deze filmpjes is precies te zien hoe wij onze blokhutten en chalets monteren. Van fundering tot dakisolatie, alles staat er op. Op youtube.nl zijn de films groter te bezichtigen. Klik hiervoor op het youtube icoon in de hoek van het filmpje.

 

Dit huisje is geplaats in Tuinpark Ons Buiten. Het is een maatwerk huis van 6x5,7m met veel ramen voor een mooie lichtinval. De dak en vloer zijn geïsoleerd waardoor het altijd prettig is in het huisje. 

 

 

Dit huisje is Amsterdam zal als kantoor gaan dienen. Ook deze heeft boven en onder isolatie om in de winter bruikbaar te zijn. Bij dit model is er gekozen voor een platdak voor een moderne uitstraling. 

 

 

In het nieuwe park in Zoetermeer hebben wij al een aantal huisje geplaatst. Dit mooie maatwerk model heeft een bijna volledig glazen hoek waardoor er uitkijk is over het hele park. De stalen dakpanprofielplaten op het dak zorgen verder voor een zeer verzorgde uitstraling. 

 

 

In Rijnsaterwoude hebben wij bij de Geestmolen een grote blokhut mogen plaatsen van maar liefst 6x10m! Door veel glas te gebruiken in combinatie met een platdak krijgt dit chalet een zeer luxe beleving. Natuurlijk hebben wij weer alles goed geïsoleerd zodat er altijd iemand gebruik van kan maken.

 

 

 

Hierbij ons huisje Seghwaert, deze is speciaal ontworpen voor Tuinpark Seghaert in Zoetermeer. Dit huisje heeft een erg praktische indeling om in een klein huisje zoveel mogelijk kwijt te kunnen. Naast een leefruimte van 3x4m zit er ook een berging in en een wc. Ideaal voor eigenlijk elk tuinpark.

 

 

Dit prachtige huisje staat in Woerdense Verlaat en komt op bijna 66m2. Dit is echt een huisje met alles er op en er aan: Dakisolatie, vloerisolatie, dakpanplaten en een super praktische indeling. Kortom een geweldig  "get away" huisje voor de hele familie.