5 bijzondere plekjes voor levensgenieters

Tuinhuis voor ontspanning

Het is op allerlei manieren mogelijk om als levensgenieter door het leven te gaan. Dan is het ideaal als je de levensstijl van levensgenieter niet alleen buitenshuis hebt, maar vooral ook thuis, zoals in je tuin. Dat is een plek waar veel te genieten valt en vooral als je uitgaat van deze vijf bijzondere plekjes die eenvoudig te realiseren zijn.

Tuinhuis met pooltafel
Een tuinhuis is al lang niet meer alleen bedoeld om tuinmeubilair en gereedschappen in op te slaan. Het is tegenwoordig vooral een bijzonder plekje waar je extra van het leven kan genieten. Bijvoorbeeld door er een pooltafel in neer te zetten om leuke tijden te beleven met poolmaatjes. Een hapje en een drankje hoort er natuurlijk bij voor de echte levensgenieters.

Blokhut met veranda
Er zijn nog meer bijzondere plekjes te creëren in je tuin. Wat te denken van plaatsen van een blokhut met veranda om op lange zomeravonden het gezellig te hebben. Een veranda is een droom van velen en dichterbij dan je wellicht denkt. Een veranda aan het huis is niet altijd mogelijk, maar een blokhut met veranda is dat wel als je de ruimte in de tuin hebt.

Tuinkantoor voor de thuiswerkende levensgenieter
Al eens gedacht aan een tuinkantoor als je thuiswerkt? Dat is pas een bijzonder plekje, want een levensgenieter maakt het ook tijdens werktijden zo comfortabel en aangenaam mogelijk. Tuinkantoren zijn met de toekomst van het thuiswerken steeds meer in opkomst. Het is toch ook ideaal om je achterdeur uit te stappen en direct aan het werk te gaan in je eigen tuinkantoor.

Uitleven in de tuin
Het is niet altijd alleen maar ontspanning door te relaxen en aan de werktijd komt ook een eind. Zo is het voor de levensgenieters ook van belang om te bewegen. Je denkt misschien dat trampolines vooral voor kinderen bedoeld zijn, maar als volwassene is het net zo leuk om er gebruik van te maken. Of je kan natuurlijk voor je kind een bijzonder plekje creëren in de tuin door er een trampoline neer te zetten. Dan kan je mooi toekijken vanaf je blokhut met veranda of in je tuinhuis poolen met uitzicht op de trampoline. Zo zijn er nog meer mogelijkheden om je uit te leven in de tuin. Denk maar aan badminton spelen, waarbij een sportnet goed van pas komt. Of aan voetbaldoeltjes neerzetten als je tuin daarvoor de ruimte biedt.