Blokhutten online bestellen

Blokhutwereld heeft een ruime keuze aan blokhutten, tuinhuizen en houten garages. Onze blokhutten zijn leverbaar in verschillende houtdiktes, van 28mm tot aan 90mm houtdikte. Wij leveren ook blokhutten, houten garages, chalets of tuinhuizen op maat. Alle blokhutten zijn online te bestellen en af te rekenen. Daarnaast kunt u via onze website ook tuinmeubelen bestellen. Bekijk ook onze blokhutten aanbiedingen voor enkele zeer betaalbare blokhutten. Goedkoper vindt u niet! 

Kwaliteit van onze blokhutten

Al onze blokhutten zijn van uitstekende kwaliteit en zijn voorzien van glas, deuren, vloeren en hang- en sluitwerk. Vaak moet juist dáár nog duur voor betaald worden. Bij Blokhutwereld is dit allemaal inbegrepen. Het dak van onze blokhutten is niet van OSB-platen, maar van planken. Het voordeel hiervan is dat de blokhutten makkelijker op te bouwen zijn en van betere kwaliteit zijn. Op al onze blokhutten zit 2 jaar garantie. Wij adviseren u uiteraard wel om uw blokhut goed te onderhouden. Meer informatie hierover is terug te vinden op onze speciale pagina: onderhoud van blokhutten. 

Contact

Heeft u nog vragen over onze blokhutten of wilt u meer informatie? Vult u dan ons contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.