Decoratie in uw tuin

Maak je tuin af met decoratie!

Waarschijnlijk heb je dit allemaal in je tuin staan:

–          Tuinhuisje/blokhut ✓

–          Tuinmeubelen ✓

–          Bloemen ✓

–          Planten ✓

–          Bomen ✓

Heb je er wel eens over nagedacht om je tuin op te vrolijken met decoratie? Decoratie kan een prachtige toevoeging zijn aan je tuin en kan ervoor zorgen dat je tuin helemaal compleet is!

Tuindecoratie is in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Je kunt betonnen bloembakken of een fontein in je tuin zetten.  Tussen de planten en bloemen kun je een Boeddhabeeld of een borstbeeld plaatsen. Verder kun je ook een mensfiguur in je tuin neerzetten. Je hebt onder andere beeldjes van engelen, Jezus, David, vrouw Venessa en vrouw Flora.

Heb je een grote muur in je tuin? Het is ook mogelijk om wanddecoratie tegen je muur aan te monteren. Vlinders, rozen, engelen en vogels komen het meeste voor als wanddecoratie. Let op: Het is bij deze wanddecoratie alleen maar mogelijk om dit tegen de muur aan te plaatsen en kun je dus niet in je tuin neerzetten.

Je hebt kleine tuinbeelden van ongeveer 40-50 cm, maar je hebt ook grote beelden van ongeveer 1 meter. Vanaf 80 cm zijn tuinbeelden groot. De beelden zijn veelal verkrijgbaar in de kleuren wit en brons. Andere kleuren zijn ook mogelijk, maar dit verschilt per beeld.

De tuinbeelden zijn gemaakt van winterhard beton en zijn weer- en waterbestendig. De massieve betonnen beelden zijn geschikt voor elk seizoen en kunnen daarom altijd in je tuin blijven staan. De kans dat het beeld met slecht weer of wind omvalt, is klein. Dit geldt ook voor de fonteinen, de wanddecoratie en de bloembakken.