Terug naar weblog overzicht

 

Eenvoudig je blokhut schoonhouden? Denk hier aan!

15-08-2019

Heb jij er een blokhut bij? Houd die ook goed schoon, zodat je steeds als je komt meteen kunt genieten en niet eerst schoon hoeft te maken. In de blokhut maak je bij voorkeur behalve gebruik van de stofzuiger ook gebruik van een kruimeldief. Hoef je niet steeds direct de grote stofzuiger te pakken.


Op plaatsen waar je met de stofzuiger niet komt

Juist dat gemak en de snelheid maakt een kruimeldief zo populair. Je monteert de kruimeldief in een wandhouder, een wandhouder die weer in contact staat met het stopcontact. Je haalt heel simpel even de kruimeldief van de houder en zuigt even snel de kruimels op. Vervolgens plaats je ‘m meteen terug op de wandhouder, daarop wordt de kruimeldief namelijk opgeladen. Nog een voordeel van de kruimeldief is dat ie op plaatsen kan komen waar je met de grote stofzuiger niet komt. Je hebt zelfs kruimeldieven met steel.

Even snel schoonmaken

Met een kruimeldief maak je snel even schoon. Wat voor jou de beste kruimelzuiger is, is geheel afhankelijk van de situatie. Je kunt een keuze maken op basis van de inhoud van de opvang en de inhoud van de stofzak. Ook belangrijk is de gebruikstijd. Hoewel je de kruimeldief vaak niet heel lang gebruikt, is het wel goed te weten hoe lang je deze handige schoonmaker kunt gebruiken zonder op te laden.  Verder kun jij je ideale kruimeldief selecteren op basis van het soort wandmontage en op basis van de geboden zuigkracht. Het is maar net wat voor jou het meest belangrijk is.

Medion en Bosch leveren topproducten

Overigens kun je de kruimeldief ook prima even in de auto gebruiken, die toch pal naast je blokhut staat. Ook dan bereik je met een platte zuigmond bepaalde plaatsen gemakkelijker dan wanneer je een stofzuiger pakt. De kruimeldieven zijn nog steeds volop in ontwikkeling. De verkrijgbare kruimelzuigers worden daarom steeds duurzamer, krachtiger en veelzijdiger. De verschillende producenten weten steeds hun modellen weer te verbeteren, al blijft de kruimeldief in de kern steeds hetzelfde uiteraard. Heb je een blokhut, dan is een goede kruimeldief eigenlijk onmisbaar.  Volgens diverse consumentenonderzoeken is de Medion MD een van de beste kruimeldieven.  Ook de Bosch BHN2140L en die van Black and Decker (de NVB215WA) scoren hoog. Ook populair zijn de degelijke kruimeldieven die Philips te bieden heeft. Er is dus nogal wat te kiezen als je van plan bent een kruimeldief te kopen.