Maatwerk voor blokhut Zeeland

Bij Blokhutwereld kunnen wij vanaf 25m2 in 45mm houtdikte u zeer veel maatwerkoplossingen bieden. Zo kunnen wij luifels, veranda’s, deuren, ramen en meer voor u leveren. Het enige wat wij van u vragen is een simpele tekening van het door u gewenste huis, wij kunnen het dan voor u gaan uitwerken en er een offerte van maken en bestellen zonder problemen.

Wij gaan in veel gevallen uit van een basismodel, bijvoorbeeld de blokhut Zeeland. Deze passen wij dan stap voor stap aan.

Bij het onderstaand model zijn we begonnen met een blokhut Zeeland 6x6m in 45mm houtdikte. Normaal heeft deze een luifel van ongeveer 1,5 meter. In dit geval hebben we de body van het huis aangepast naar 6 x 4 meter en hebben we de luifel verlengt naar 2 meter. Zie onderstaande afbeelding voor het resultaat. Voor een luifel van 2 meter dienen er palen te worden geplaatst om het dak op te leunen, bij luifels tot 1,5 meter is dat niet nodig.

Zeeland aangepast

Wij kunnen ook een ingewikkeldere consctructie maken. Het volgende voorbeeld is een model van 5,3 x 5,9 meter + 2 meter luifel met een kamerindeling en veranda. Bij dit model zijn wij uitgegaan van een blokhut Zeeland 5x6m. Daar zijn de maten op aangepast en de binnenwanden zijn er in geplaatst. Zie onderstaande afbeelding voor het resultaat.

Maatwerk zeeland 2

Isolatie

Ook is het mogelijk om de blokhut extra goed te laten isoleren. Hiermee kunt u het ook in de winter lekker warm houden en heeft u lage stookkosten. De vloer kan tot een R-waarde van 3 worden geïsoleerd en het dak tot 1.9. Ter vergelijking: een nieuw woonhuis heeft volgens Nederlands bouwbeslauit een R-waarde van 3 nodig. De isolatie van een blokhut is dus te vergelijken met de isolatie van een woonhuis.


Plaats een zitzak in uw blokhut

Een blokhut is een fijne plek om even lekker te ontspannen. Dat kan ook heerlijk op een Zitzak. Kijk anders eens even op zitzak.eu: Sit & Joy.