Op zoek naar een blokhut

U bent op zoek naar een blokhut? Wij leveren betaalbare blokhutten van uitstekende kwaliteit. Wij zijn een online blokhutwinkel. U kunt uw blokhut dus direct online bij ons bestellen en afrekenen. Wij bieden goede kwaliteit tuinhuizen en blokhutten tegen de laagst mogelijke prijs. Vurenhout met grenen vormt bij ons de basis voor een blokhut. Daarnaast heeft iedere blokhut een strakke afwerking en kunt u, mits de blokhut goed gemonteerd is en regelmatig onderhouden wordt, jarenlang plezier hebben van uw blokhut. 

Blokhut of chalet op maat

Wij leveren tevens blokhutten op maat. Ook leveren wij houten garages, chalets of tuinhuizen op maat. Mail ons eventueel een eigen tekening of bel ons gerust wanneer u toch een afwijkende vorm of maat wenst. De gemiddelde levertijd voor blokhutten, tuinhuizen of chalets op maat is 3 à 6 weken. 

Uw blokhut zelf monteren?

U kunt de blokhut laten monteren, maar u kunt er ook voor kiezen dit zelf te doen. Bij iedere blokhut leveren wij een uitgebreide opbouwhandleiding, zodat u uw blokhut zelf kunt plaatsten. U heeft voor het monteren van de blokhut geen speciaal gereedschap nodig. Komt u er toch zelf niet helemaal uit dan kunt u ons altijd bellen voor advies. Alle producten van Blokhutwereld worden geleverd in bouwpakketten met uitgebreide installatie-instructies. Bent u overigens op zoek naar verwante producten bij uw blokhut zodra deze is geïnstalleerd? Zoek dan eens naar een outdoorwinkel.

Contact

Heeft u nog vragen over een blokhut of wilt u meer informatie? Vult u dan ons contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op