Terug naar weblog overzicht

 

Tijd voor een houten garage?

04-09-2012

De zomer is bijna ten einde en dit is vaak het moment dat er veel mensen beseffen dat ze veel ruimte nodig hebben om hun zomerspulen op te ruimen. Mensen die een boot hebben gekocht, surfspullen opeens kwijtmoeten of bijvoorbeeld grote campingspullen. Dit is dan ook de periode dat veel mensen gaan kijken naar een houten garage van Blokhutwereld. Of indien een kleinere ruimte nodig is een van de tuinhuisjes, maar daar gaat dit artikel niet over. De houten garages van Blokhutwereld zijn scherp geprijsd en hebben ook nog als voordeel dat de onderste balklaag is geïmpregneerd. Dit zorgt voor een extra bescherming van uw onderste balklaag.

 

In dit nieuws-item nemen we enkele houten garages onder de loep.

 

Houten garage van 28mm houtdikte

Bovenstaande houten garage (klik voor meer info) is de "instap" houten garage van Blokhutwereld uit eigen productie. Met een houtdikte van 28mm is dit niet de dikste houten garage, maar is toch duidelijk stevig genoeg om uw auto of uw boot in op te bergen en te beschermen tegen weersinvloeden. De 28mm houten garage wordt standaard geleverd met enkel glas. De dubbele ramen kunnen op horizontaal en verticaal geopend worden, dit zijn de bekende kiep-kantel ramen.

 

Houten garage 45mm

Deze houten garage is eigenlijk identiek qua vormgeving als de voorgenoemde houten garage, maar met het grootste verschil dat deze garage een wanddikte heeft van 45mm. Hierdoor is de garage nog steviger en isoleert de garage ook beter, mocht dit voor u van belang zijn. Bij Blokhutwereld worden alle producten met een wanddikte van 45mm standaard geleverd met dubbel glas. Wij vinden dat bij een houtdikte als deze altijd dubbel glas hoort. 

 

Houten garage 45mm 4x6m

Tot slot laten we u kennis maken met de grote broer van de 2 ander bovenstaande houten garages. Dit model met maarliefst een breedtemaat van 4 meter zorgt ervoor dat u ruim om uw auto of andere goederen kan heenlopen. Zoals u gewend bent van Blokhutwereld producten worden deze standaard geleverd met dubbel glas en de onderste balklaag geïmpregneerd.

 

Let op! Bovenstaande prijzen dateren van 4 september 2012. Als u dit bericht op een later tijdstip leest, dan kunnen de prijzen ondertussen zijn aangepast.

 

Wanneer een garage en wanneer een blokhut?

Het grooste verschil tussen een houten garage en een blokhut is de vloer. Of in dit geval beter gezegd: het ontbreken van een vloer bij een houten garage. Indien een houten garage met vloer geleverd zou worden, zou deze niet bestand zijn tegen de druk en gewicht van de auto of andere zware dingen die u in de houten garage wilt opbergen. Vanaf nu weet u het: het grooste verschil zit niet alleen in de grote garagedeuren, maar vooral in het ontbreken van een vloer!

Overige collectie houten garages

Neemt u een kijkje in onze rubriek houten garages om de overige aanbiedingen ook te bekijken! Al onze garages worden geleverd inclusief dakbedekking en gratis levering door Nederland! Ga nu direct naar onze collectie houten garages.