Tuininspiratie: tuinkantoor met inbouw wijnklimaatkast inbouwen

Tuinkantoren komen steeds vaker voor als werkplek
Als gevolg van de maatschappijbrede digitalisering en milieuoverwegingen zijn er steeds meer flexwerkers bijgekomen. Deze flexwerkers werken vaak enkele dagen thuis. Een eigen kantoorruimte is dan natuurlijk ideaal. Een groeiend aantal werknemers kiest ervoor om een eigen tuinkantoor van hout in de tuin plaatsen. Een plek waar je rustig kunt zitten en comfortabel kunt werken. Maar een houten tuinkantoor biedt natuurlijk nog veel meer mogelijkheden dan alleen ruimte bieden aan voor een rustige werkplek. Doe jouw voordeel met onderstaande tuininspiratie tips. 

Uw tuinkantoor van hout multifunctioneel maken 
Een tuinkantoor kun je behalve als werkplek, ook als ruimte gebruiken waar je na het werk of op vrije dagen kunt relaxen. In zuidelijke landen zoals Spanje zie je dit steeds vaker. Om dit te realiseren is een eerste prioriteit het zo comfortabel mogelijk maken van je tuinhuis of blokhut. Kies ervoor om je tuinkantoor te isoleren met dubbel glas en isolatiemateriaal, zodat het er in alle jaargetijden goed toeven is. Ten tweede kun je het comfort verhogen door ook ventilatiemogelijkheden, zoals een ventilator aan het dak en her en der ramen die op de ventilatiestand gezet kunnen worden. Zo houdt je het ‘s zomers extra koel in jouw tuinkantoor. Vervolgens kun je jouw tuinkantoor multifunctioneel maken. Bouw bijvoorbeeld een ruimte in waar je televisie kunt kijken of met jouw hobby bezig kunt, zoals schilderen, hout bewerken, aan de brommer sleutel of een andere activiteit.

In de ruimte waar gerelaxed wordt of in jouw tuinkantoor moet je zeker ook een wijnklimaatkast inbouwen. Met name in de lente en zomer, maar ook als het buiten regent of fris is, is een wijnkast ideaal om van een gewone dag een topdag te maken, en een standaardatmosfeer om te toveren in een romantisch sfeertje. Je hoeft echt niet te wachten op een vakantie Andalusië om van je vrije tijd te genieten. Gewoon elke dag na het werk samen met je vrouw genieten van een heerlijk glas wijn op de juiste temperatuur terwijl de kinderen binnen naar Woezel en Pip kijken. Dàt is pas vakantie! Maar hoe doe je dat op een slimme manier? 

Talloze mogelijkheden qua uitvoering en stijl met een wijnklimaatkast 
Een wijnklimaatkast in jouw tuinkantoor biedt talloze mogelijkheden. Of je nu van moderne koelkasten voor jouw wijnen houdt, of voor een meer traditionele stijl gaat: met een wijnkoelkast is nagenoeg alles mogelijk. Je kunt en wijnkoelkast zowel inbouwen in een keukenblok, als los in jouw tuinkantoor of recreatieve bijkantoor plaatsen. Het is maar net wat je wensen zijn, want mogelijkheden zijn er genoeg. 

Bekijk een ruim assortiment wijnkoelkasten 
Neem voor een brede en diepgravende inspiratie eens een kijkje op www.dewijnkoelkast.nl. De Wijnkoelkast is dé voordeligste aanbieder van goede wijnkoelkasten in Nederland. In hun collectie kun je uiteenlopende types, soorten en merken wijnkoelkasten vinden die alles bieden wat er van goede wijnkasten verwacht mag worden. Neem bijvoorbeeld de superieure en zeer geavanceerde wijnkoelkast Provence 180. Dit topmodel, dat zowel los te plaatsen is als ingebouwd kan worden, biedt met twee klimaatzones ruimte aan liefst 180 wijnflessen. Een ideale kast dus voor de kritische en bevlogen wijnliefhebber, die elk slokje alcoholisch druivensap op exact de juiste temperatuur wil drinken. Wil je een iets bescheidener wijnkoelkast, kijk dan eens naar de fraai ontworpen én voordelige kast Bordeaux 24, met designdeur en twee koelzones. Dewijnkoelkast.nl heeft natuurlijk nog meer modellen te bieden voor jouw tuinkantoor. Bekijk ze nu allemaal via onze website en koop nu voordelig in!