Tuinhuis bouwen

Deze pagina sluit aan op montage blokhut en geeft een foto-rapportage weer van hoe een tuinhuis is opgebouwd. Ons doel is om van elke product dat wij aanbieden een uitgebreid foto-rapportage te maken, zodat u een goed beeld heeft van hoe het product opgebouwd dient te worden. 

Als u vragen heeft hoe uw tuinhuis, blokhut of houten garage opgebouwd dient te worden kunt u een kijkje nemen bij montage shinglesonderhoud tuinhuis en als u vragen heeft over de bouwvergunning neemt u een kijkje bij bouwvergunning tuinhuis.
  
Mochten er nog steeds dingen niet geheel duidelijk zijn, neemt u dan gerust contact met ons. U kunt contact met ons opnemen door bovenaan op Contact te klikken, ons een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen. Wij zullen u zo duidelijk en vriendelijk mogelijk te woord staan.    

Montage tuinhuis


Foto 1:   
Zorg voor elk tuinhuis dat u bouwt voor een rechte ondergrond. Een vlakke stenen ondergrond voldoet, maar een andere optie is beton storten. Klik op beton storten als u meer informatie wilt over hoe juist beton te storten. Zorg er voor dat de ondergrond vlak is. Een vlakke bodem is zeer belangrijk voor een tuinhuis, houten garage of blokhut. 

Tuinhuis bouwen

 

Foto 2: 
Als het beton gestort is heeft het 30 dagen nodig om volledig te drogen, maar u kunt 72 uur na storten van het beton het tuinuis, blokhut of houten garage beginnen te bouwen. 

Tuinhuis bouwen 2

 

Foto 3: 
Zodra het beton is gedroogd kan de fundering van het houten huis worden gelegd. Geïmpregneerde funderingsbalken zijn zeer belangrijk. Deze funderingsbalken worden bij Blokhutwereld altijd gratis meegeleverd, dit in tegenstelling tot veel andere tuinhuis aanbieders die hier nog een extra bijdrage voor vragen. 

Tuinhuis bouwen 3

 

Foto 4:  
Nu de fundering op de betonvloer staat kunt u beginnen met het blokhut vorm te geven door te gaan stapelen met balken. Het groef- en veer systeem zorgt ervoor dat de balken in elkaar vallen en tezamen zeer stevig worden. 

Tuinhuis bouwen 4

 

Foto 5:  
Halverwege het stapelen van de balken kan de deur en kunnen de ramen geplaatst worden. Deze ramen zitten al kant en klaar in het bouwpakket. 

Tuinhuis bouwen 5

 

Foto 6: 
Zodra alle balken zijn gestapeld kunnen de dwarsbalken worden bevestigd. Deze dwarsbalken zijn draagarmen voor het dak. 

Tuinhuis bouwen 6

 

Foto 7: 
Het plaatsen van het dak. Tuinhuis bouwen 7

 

Foto 8: 
Zodra het dak is geplaatst kunt u beginnen met het plaatsen van de shingles op uw tuinhuis. Meer informatie over plaatsen dakshinglesTuinhuis bouwen 8

 

 

Foto 9:

Tuinhuis bouwen 9

 

 

Foto 10: 
Als laatse dient het tuinhuis geïmpregneerd te worden tegen regen. Door het te impregneren zal het hout niet rotten.Tuinhuis bouwen 10

 

 

Foto 11: 
Voor het beste resultaat dient u het tuinhuis 2 maal te impregneren. Daarna kunt u het tuinhuis om de enkele jaren impregneren. Tuinhuis bouwen 11

 

Foto 12: 
Het eindresultaat, een ware toevoeging aan uw huis en tuin: een tuinhuis! 

Tuinhuis bouwen 12

 

Foto 13:

Een mooie foto van de blokhut in de tuin.

Tuinhuis bouwen 13