Tuinhuis

j zijn een initiatiefnemer voor het importeren van verschillende soorten tuinhuizen op de Nederlandse markt. Onze formule is simpel: kwalitatief goede tuinhuizen importeren en deze tegen de laagst mogelijke prijs op de Nederlandse markt brengen. Het resultaat is kort gezegd: tuinhuis goedkoop. Oftewel, bij ons betaalt u nooit te veel voor een goed product. Ervaring heeft ons geleerd dat dit de beste formule is voor dit product. Blokhutten zijn eerlijke producten en verdienen daarom een eerlijke prijs. Een tuinhuis dat wij importeren kenmerkt zich daarnaast door de goede kwaliteit omdat onze fabrieken willen laten zien hoe goed ze dit kunnen. Ze voorzien de blokhut van een goede basis ende modernste trucjes. Zo werke de tuinproducten van Blokhutwereld altijd met het zogenaamde groef- en veersysteem om de stevigheid vast te stellen. Wij gebruiken in de meeste gevallen echte houten planken en geen panelen, zoals vaak bij andere goedkope aanbieders wordt gezien. Het groef- en veersysteem is een bekend begrip in de wereld van tuinhuizen en op onderstaande plaatjes wordt duidelijk afgebeeld wat hiermee bedoelt wordt. Wilt u  meer informatie over dit onderwerp, dan kunt u ook eens een kijkje nemen bij de montage pagina, we leggen daar uit hoe de tuinhuizen opgebouwd dienen te worden. Wij leveren ook standaard een verankeringset bij al onze geïmporteerde tuinhuisjes, hiermee kunt u het huis goed vastzetten. De prefab tuinhuisjes van Blokhutwereld zijn laag geprijsd en bieden zeer veel gemak. Een prefab tuinhuis is een tuinhuis waarvan de wanden al gereed zijn gemaakt in de fabriek, hierdoor zijn dit vaak goedkope tuinhuizen
  
Klik, voor meer informatie over: 

  blokhut  houten garage    tuinhuizen    blokhutten   schilderijen 

 

Tuinhuis van hoge kwaliteit
Blokhutwereld maakt nooit gebruik van OSB-platen die fungeren als dak. OSB-platen zijn samengeperste houtresten en deze worden nog wel eens gebruikt bij de discounter-aanbieders van tuinhuizen. Deze OSB-platen zijn van beduidend mindere kwaliteit dan planken en zullen dus minder lang mee gaan. In tegenstelling tot veel concurrenten van ons, bieden wij onze tuinhuizen aan mét vloer. De prijs die u op onze website tegenkomt, is de prijs inclusief vloer. De vloer is van essentieel belang en wordt door veel mensen onderschat. De vloer, inclusief de fundering, is zeer belangrijk om een tuinhuis de juiste stevigheid te bieden. Tevens wordt de instap lager als er een vloer in ligt. Omdat wij goedkoper willen zijn dan onze concurrenten zult u vaak een vergelijkend tuinhuis zonder vloer bij een andere aanbieder voor een hogere prijs vinden. Waarom zou u dan een tuinhuis zonder vloer nemen? Een blokhut goedkoop haalt u dus bij Blokhutwereld!

Blokhutwereld geeft veel om kwaliteit, daarom leveren wij al onze grotere tuinhuizen met dubbelglas. Op veel websites zult u benamingen als "isoglas" of "echt glas" lezen, echter zijn dit dus gewoon enkele dunne glazen ramen. Wij zetten alleen bij de kleinere tuinhuizen enkel glas en bij de grotere huizen 2x4mm kwaliteit thermoglas. Op deze manier worden de ramen sterker en als het tuinhuis als woonruimte of recreatieve ruimte wordt gebruikt blijft de warmte beter binnen. 
Een tuinhuis kan uw tuin meer mogelijkheden geven. Van het totale aantal vierkante meters van een tuin worden vaak maar een paar gebruikt. Door een tuinhuis gebruikt u deze meters wel nuttig. Voor een lage prijs heeft u een mooie plek om uw hout voor de open haard droog te bewaren, uw fietsen te stallen, speelgoed van de kinderen op te bergen, tuingereedschap krijgt een plek en tuinstoelen en tafels hoeven niet meer in huis te worden opgeborgen. 
Bij Blokhutwereld onderscheiden wij de tuinhuizen van de blokhutten, door de tuinhuizen een kamerinrichting te geven. Deze tuinhuizen zijn dus zeer geschikt als vakantiewoning of als gewone woning. Een tuinhuis kopen doet u bij Blokhutwereld! 

Bouwvergunning tuinhuis

In Nederland kunt u in sommige gevallen niet zomaar een tuinhuis plaatsen. In enkele gevallen is een bouwvergunning verplicht. Op deze website van het VROM kunt u meer informatie vinden en kunt u een bouwvergunning aanvragen. 
  

Voor informatie klik op houten garageblokhuttuinhuisjetuinhuisjestuinhuizen of blokhutten