Tuinhuisje

Enkele tuinhuisjes uit onze collectie:

 

Blokhutwereld is een initiatiefnemer op het gebied van de import van tuinhuisjes op de Nederlandse markt. Ervaring heeft ons geholpen bij het formuleren van onze succesformule. De formule is simpel, maar doeltreffend: goedkoop grote hoeveelheden kwalitatief goede tuinhuisjes en blokhutten importeren en deze direct aan de consument aanbieden. Hierbij slaan we een tussenstation over en hierdoor werken we kostenbesparend. Blokhutwereld heeft goede contacten in Oost- en Noord-Europa. Deze fabrieken hebben jarenlange ervaring met hout materialen en produceren hoogwaardige producten.  Hierdoor kan Blokhutwereld goede producten tegen waarschijnlijk de laagste prijzen van Nederland aanbieden. 

Voor meer informatie klik op: 

blokhut tuinhuis  tuinhuizen  blokhutten tuinhuisjes 
houten garage  carport prieel prefab tuinhuis tuinhuis goedkoop 
paardenstal blokhut goedkoop      

Hoge kwaliteit tuinhuisje

Kwaliteit is zeer belangrijk voor ons en daarom laten wij onze importselectie alleen produceren van kwalitatief hoogstaand hout en goede accessoires. Ook zullen wij bijvoorbeeld nooit tuinhuisjes aanbieden die opgebouwd worden uit panelen of een tuinhuisje met OSB-platen (samengeperste houtresten) voor de daken. Dit doen wij niet, omdat wij voor kwaliteit willen staan.   
Ook leveren wij standaard bij elk tuinhuisje van de importselectie een verankeringset. Dit zijn kleine, maar belangrijke dingen, en wij willen hier niet op bezuinigen om zo de prijs lager te doen lijken dan hij is. Onze prijzen staan voor zeer complete tuinhuisjes. Elk tuinhuisje dat wij importeren gebruikt het veer- en groefsysteem. In onderstaande afbeeldingen kunt u zien wat het veer- en groefsysteem inhoudt voor tuinhuisjes.

 

Tuinhuisje Deventer Tuinhuisje Deventer  Tuinhuisje BrabantTuinhuisje Brabant

 

Tuinhuisje ApeldoornTuinhuisje Apeldoorn  Gelderland 2x2Tuinhuisje Gelderland 2x2

 

Gelderland 3x2Tuinhuisje Gelderland 3x2  Tuinhuisje Gelderland 3x2Tuinhuisje Gelderland 3x3Een tuinhuisje monteren

Op onze montage-pagina kunt u kijken hoe een tuinhuisje in elkaar kan worden gezet. De installatieprocedure is simpel en duidelijk: u hoeft geen grote klusser te zijn om een tuinhuisje in uw tuin te plaatsen. Afhankelijk van de grootte, kan u in één dag kunt uw tuinhuisje opgebouwd hebben. 

Afwerking van het huis

Enkel glas zult u alleen aantreffen bij de kleinere tuinhuisjes. Wij zijn van mening dat voor de grotere tuinhuisjes alleen kwaliteit dubbelglas (2x 4mm thermopeen glas) volstaat. Dubbelglas is uiteraard stukken sterker en het gehele raam wordt sterk als er gebruik gemaakt wordt van dubbelglas. Een tuinhuisje van Blokhutwereld kan een zeer mooie aanvulling zijn voor uw tuin. Het is een multifunctionele ruimte in uw tuin. 

Alleen tuinhuisjes met vloer

De tuinhuisjes die wij importeren leveren wij allen met vloer. De vloer is zeer belangrijk en dit wordt nog wel eens onderschat. De funderingsbalken en de vloer vormen tezamen de basis voor een tuinhuisje. Een tuinhuisje met een vloer zal langer meegaan dan een tuinhuisje zonder vloer. Tevens is er een groot hoogteverschil bij de instap van de deur indien er geen vloer wordt gebruikt. Dit kan in enkele gevallen ook vervelend zijn. Wij van Tuinhuisje-online kunnen goedkoper tuinhuisjes aanbieden mét vloer, dan onze concurrenten zonder vloer. Waarom zult u dan een tuinhuisje nemen zonder vloer? 
Een tuinhuisje kopen doet u bij Blokhutwereld! 

Tuinhuisje bouwvergunning

In Nederland kunnen kleinere tuinhuisjes zonder bouwvergunning geplaatst worden, maar voor grotere tuinhuisjes zult u veelal een bouwvergunning moeten aanvragen. Op de website van het VROM kunt u hier meer informatie over inwinnen. Tevens kunt u op deze website een bouwvergunning aanvragen. 
Voor informatie klik op houten garageblokhuttuinhuistuinhuisjestuinhuizen of blokhutten.