Tuinhuisjes

Blokhutwereld is sinds kort op de Nederlandse markt actief met het importeren van kwaliteits tuinhuisjes tegen lage prijzen. De formule die al veel succes heeft opgeleverd in Europa gaat nu in Nederland worden toegepast. Een zoektocht naar goedkope, maar kwalitatieve tuinhuisjes over de hele wereld heeft ons nu zo ver gebracht dat wij de laagste prijzen van Nederland kunnen aanbieden voor onze tuinhuisjes. Wij proberen met onze brede collectie tuinhuisjes voor een ieder wat aan te bieden.

Tuinhuisjes van hoge kwaliteit

Kwalitatief goede tuinhuisjes zijn voor ons zeer belangrijk. Daarom leveren wij onze grotere tuinhuisjes altijd met dubbelglas, vloer, verankeringsset en in het veer- en groefsysteem. Wij van Blokhutwereld staan voor kwaliteit, we vinden het dan ook correct om onze tuinhuisjes zeer volledig aan te bieden.

Geïmpregneerde tuinhuisjes

Sinds kort bieden wij van Blokhutwereld ook tuinhuisjes aan die reeds zijn geïmpregneerd. Het voordeel van deze tuinhuisjes ten opzichte van tuinhuisjes die niet zijn geïmpregneerd is dat deze minder onderhoud nodig hebben. Doordat ze reeds zijn geïmpregneerd hoeven ze niet meer met een beits of ander middel tegen houtrot te worden behandeld.

 

Wij hebben voor een relatief lage prijs de tuinhuisjes weten te impregneren en kunnen hiermee de consument een ongelooflijk gemak bieden. De tuinhuisjes die geïmpregneerd zijn behoeven de eerste paar jaar geen onderhoud. Gemak dient de mens!

Voor informatie klik op blokhuttuinhuistuinhuisjehouten garagetuinhuizen of blokhutten