Veelgestelde vragen

Indien uw vraag hier niet bij staat kunt u onderaan het contactformulier invullen.

 

 1. Kunnen wij u bezoeken met 2e paasdag, Hemelvaartsdag of 2e pinksterdag?

Nee, tijdens deze dagen zijn we gesloten.

Openingstijden kantoor en showroom

dinsdag - vrijdag: 09.00 - 17.00u

zaterdag: 09.00 - 17.00u

Bijzondere dagen geopend

Bijzondere dagen geopend van 10.00 - 17.00u

 2. Kunnen jullie mijn aankoop ook monteren?

Het is mogelijk uw aankoop op te laten bouwen door een specialist. Dit wordt ook zeer door ons aangeraden - het opbouwen van een blokhut is complex en tenzij u veel timmerervaring heeft, kan het zelf opbouwen van uw blokhut nog wel eens verkeerd uitpakken. Blokhutwereld heeft een eigen bouwteam die veel ervaring heeft met het opbouwen van blokhutten, maar u kunt ook zelf op zoek naar een bouwteam.

 

Onder onze standaard modellen staat de prijs vermeld voor de opbouw van een blokhut - voor een maatwerkblokhut wordt een aparte prijs berekend. 

 

Heeft u verder nog vragen? Neem contact met ons op, wij informeren u verder!

 3. Wat zijn de verzendkosten?

In principe is de verzending van uw blokhut gratis indien u deze binnen Nederland wil leveren. Voor levering naar het buitenland wordt wel een extra transportreis berekend - de prijs is afhankelijk van de plek waarnaar de blokhut geleverd moet worden. 

 4. Hoe worden de producten afgeleverd?

De producten worden in paketten geleverd. Afhankelijk van de grootte van het tuinhuis zal dit in 1 of meerdere paketten zijn.

 5. Kunnen de producten ook opgehaald worden vanaf het magazijn?

Ja, dat kan. De goederen zijn af te halen bij onze showroom in Amstelveen. Houdt er rekening mee dat het vervoeren van een tuinhuisje een lastige klus is en dat wij geen garantie op het glas kunnen geven indien u zelf vervoert. 

 6. Hoe zit het met de betaling van mijn blokhut?

Bij grotere projecten vragen wij een aanbetaling van ongeveer 10%, maar anders kunt u het gehele bedrag onder rembours (bij aflevering) betalen. Ook als u een aanbetaling gedaan heeft kunt u het resterende openstaande bedrag bij de chauffeur betalen. U kunt er ook voor kiezen om het bedrag voor levering al aan ons over te maken. U kunt met onze medewerkers bij bestelling een afspraak maken over hoe u uw aankoop wil betalen.

 

Let op dat het te betalen bedrag eventueel uw dagelijkse pinlimiet kan overschreiden - u kunt dit bij de bank aan laten passen.

 

Klik hier voor meer informatie over de bestellen en betalen

 7. Wat is de levertijd van mijn product?

Dit kan verschillen: bij standaard producten die wij niet op voorraad hebben, zal de levertijd tussen de ongeveer 6 en 8 weken liggen. 

 

Voor maatwerkmodellen geldt een levertijd tussen de ongeveer 8 en 10 weken nadat de definitieve tekeningen van de fabriek door u zijn geaccepteerd en aan de afgesproken betalingsvoorwaarden is voldaan.

 

De levertijd kan echter langer zijn in de drukkere leverperiodes (mei - september)

 8. Kan ik ook telefonisch een bestelling plaatsen?

Ja, u kunt altijd uw bestelling telefonisch plaatsen. Het telefoon nummer van Blokhutwereld.nl is 020-6440618. Wij zijn telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met zaterdag van 9.00-17.00u.

 9. Kan ik ook een extra deur of raam bestellen?

Ja, u kunt een extra raam of deur bestellen. Let er goed op, dat u een deur of raam bestelt dat dezelfde houtdikte heeft als uw tuinhuis.

 10. Hoe lang is de garantieperiode?

De garantie termijnen van onze producten zijn als volgt: 
- Blokhutwereld eigen merk tuinhuizen 28/44/68/88mm: 2 jaar op productiefouten.

- EPDM: 5 jaar fabrieksgarantie

 

De garantie wordt verleend mits de goederen goed zijn onderhouden en degelijk en ordentelijk gebruikt zijn.


Voor meer informatie over de garantie kunt u onze Algemene voorwaarden raadplegen. 

 11. Wanneer ik bij u een bestelling plaats, kan ik dan een afleverdatum met u afspreken?

Wanneer u besteld kan Blokhutwereld u een indicatie van de leverdatum geven. De planner van de transporteur bespreekt met u de definitieve dag van levering. U wordt altijd tijdig bericht over een tijdsvak waarop de blokhut bij u geleverd.

 

Zie "verzending" voor meer informatie over de leverdagen.