...

Verf en beits

Jotun verf en beits

Topkwaliteit uit Noorwegen

Verf & Beits

Smaken verschillen. De kleur van uw blokhut is daarom een persoonlijke keuze. De kleur die u kiest speelt een belangrijke rol in uw tuin. De tuin is immers een verlengstuk van uw woonkamer, een plek waar u ontspant, lekker buiten bent en vrienden en familie ontvangt. Dat maakt de blokhut en de kleur waarin deze geschilderd is zo persoonlijk. Gelukkig bent u bij Blokhutwereld aan het juiste adres voor uw blokhut van A tot Z. Wij leveren de verf voor uw tuinhuis, in de door u uitgekozen favoriete kleur: zo bespaart u tijd en geld. Ziet u uw blokhut al staan in uw tuin, compleet en geschilderd? Hieronder leest u onze uitleg over de beits en welke het beste bij u past.

Jotun Demidekk verfbeits en Jotun Visir primer

Al meer dan 40 jaar beschermt DEMIDEKK vele huizen in Scandinavië. Maar ook bij ons in West-Europa is het product al jaren bekend en geliefd. Door de jaren heen is het product verder ontwikkeld en uitvoerig getest onder zeer moeilijke weersomstandigheden en verschillende klimaten.

Al jaren een uniek en vertrouwd product met een prachtig resultaat en lange onderhoudsintervallen.

Deze duurzame verfbeits is een blijvend elastisch, waardoor de verf nog minder snel scheurt.

Deze verf is speciaal ontwikkeld om uw blokhut, tuinhuis of chalet te beschermen.

Als onderlaag voor de Jotun Demidekk kiest u voor Jotun Visir primer impregneer primer en moet daarna afgewerkt  worden met een Jotun Demidekk transparant of dekkende kleur zodat de blokhut nog beter beschermd wordt.

  • VISIR OLJEGRUNNING KLAR is een speciaal waterafstotende primer met speciale toevoegingen
  • om bescherming te bieden tegen houtrot en schimmels. Het product bindt losse houtvezels
  • en zorgt voor een goede ondergrond voor vervolgbehandelingen op nieuw en verouderd houtwerk buiten.
  • Wordt typisch toegepast als primer bij producten uit het DEMIDEKK en TREBITT assortiment

Jotun-verfbeits is te verkrijgen in zowel transparante als dekkende kleuren en er wordt aangeraden om de blokhut minstens twee lagen te schilderen. Buiten de standaard Jotun kleuren en blokhutwereld kleuren, kan de dekkende verf bij ons in bijna elke gewenste RAL kleur gemengd worden met onze eigen verfmengmachine. 

Onbehandeld hout: impregneer/primer + verfbeits

Een onbehandelde blokhut dient eerst behandeld te worden met een preventieve laag Jotun Visir, om zo een basislaag aan te brengen tegen insecten en schimmels. Dat kunt u tijdens de bouw doen of  nadat de blokhut staat, maar zo snel mogelijk na dat de blokhut gereed is. Daarna moet de blokhut binnen 4 weken afgewerkt worden met Jotun Demidekk verfbeits transparant of dekkend.

Nu ook impregneren af fabriek

Het is bij Blokhutwereld ook mogelijk om de blokhut, tegen een geringe meerprijs in de fabriek te laten impregneren.

Vraag naar de mogelijkheden!

Veelgestelde vragen

Wij willen graag de blokhut in dezelfde RAL-kleur als bijvoorbeeld ons woonhuis. Kan dat?

Ja dat kan. Als u het RAL-nummer doorgeeft, dan mengen wij de verf in de gewenste RAL-kleur.

Hoe weet ik zeker dat de kleur naar mijn smaak is?

Wij bieden zowel trendy als klassieke kleuren aan. Voor elk wat wils. In onze showroom hebben we vele kleuren geschilderde op delen hout, zodat u goed beeld krijgt van de kleur van uw keuze!