...

Chalets

Houten Chalets

Duurzaam, praktisch en stijlvol​

Blokhutwereld.nl - Uw specialist in houten chalets

Ontdek de charme van het buitenleven met onze houten chalets. Van sfeervolle tuinchalets tot volwaardige woningen op locatie, bij Blokhutwereld.nl hebben we het allemaal.

Onze chalets brengen de authentieke rust van de natuur dichterbij dan ooit tevoren.

Wij bieden een uitgebreide selectie van kant-en-klare ontwerpen, allemaal gemaakt met vakmanschap en aandacht voor detail. Elk chalet uit onze collectie is vervaardigd uit duurzaam en kwalitatief hout, gegarandeerd om vele jaren mee te gaan.

Maar bij Blokhutwereld.nl begrijpen we dat niet iedereen dezelfde wensen heeft. Daarom bieden wij ook maatwerk oplossingen. Heeft u een specifiek ontwerp in gedachten? Of wilt u iets volledig unieks? Ons team van ervaren ontwerpers en bouwers staat klaar om uw droomchalet werkelijkheid te maken, volledig op maat van uw wensen en behoeften.

Dus of u nu op zoek bent naar een gezellig tuinhuisje, een weekendverblijf of een permanente woning, bij Blokhutwereld.nl hebben we de houten chalet die perfect bij uw stijl en behoeften past.

Durf te dromen en beleef het comfort en de schoonheid van wonen in een houten chalet.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw droomchalet realiseren.

Onze specialiteit! Deze chalets hebben een zeer lange levensduur en worden veelal met kamerindeling geleverd. Ze zijn zeer geschikt om in het voorjaar of zomer in te overnachten, maar met de isolatiepakketten die wij kunnen leveren kunt u er doorgaans ook goed in de herfst en winter in overnachten. Het zijn in principe prefab chalets, maar wij kunnen ook de montage voor u verrichten.

Uw eigen maatwerk chalet

Wij zijn maatwerk specialisten bij uitstek en kunnen u als geen ander in Nederland topkwaliteit houten chalets aanbieden tegen zeer scherpe tarieven. Deze zijn ook als woon chalet te gebruiken. U kunt een eigen tekening insturen, maar u kunt ook op basis van een huidig model uw maatwerk houten woning creëren. Kijk op onze maatwerk-pagina voor meer informatie.

Woonchalet

Woon chalet: het kan. U staat natuurlijk wel voor de vraag: welke wanddikte heb ik nodig? Uiteraard afhankelijk van de wensen, adviseren wij veelal chalets vanaf 68mm wanddikte. Deze isoleren al zeer behoorlijk van zichzelf en hebben een goede houtdikte waardoor het chalet zeer stevig en kwalitatief in elkaar zit. Echter, om aan het bouwbesluit te voldoen moeten de wanden geïsoleerd worden, dan kunt u er ook voor kiezen om een 44mm houtdikte chalet te nemen. De 44mm wanddikte producten hebben als voordeel dat ze natuurlijk een stuk voordeliger zijn. Zo kunt u flink besparen en toch aan het bouwbesluit voldoen.

Ramen en deuren

Al onze ramen en deuren worden geleverd met dubbelglas, zodat u de kou buiten houdt!

Het is ook mogelijk om tegen een scherpe meerprijs kunststof ramen en deuren te leveren met dubbel glas. Deze kunststof ramen en deuren kunnen in een 8-tal verschillende kleuren worden geleverd en kunnen tevens geleverd worden met een hout-look finish (uw vrienden en familie zullen verbaasd kijken als u zegt dat het kunststof ramen en deuren zijn!).

Woonhuiskwaliteit ramen en deuren

Tevens kunnen wij woonhuiskwaliteit ramen en deuren leveren van hout. Deze worden standaard geverfd geleverd in een door u gekozen kleur en zijn van alle gemakken voorzien: zeer dikke ramen en deuren, driepunt sluitingen, topkwaliteit hang- en sluitwerk: noem maar op! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Chalet om in te wonen

Vanaf 88mm houtdikte kunnen wij bij Blokhutwereld speciaal gelamineerde wanden leveren. Dit is bijzonder geschikt om te gebruiken voor een chalet om te wonen.  De wanden die uit meerdere balken aan elkaar gelijmd bestaan, bieden een nóg langere levensduur. Deze worden tegendraads tegen elkaar gelijmd en zodoende is de werking (kromtrekken) van het hout minimaal. Wij hebben hiervan een model in onze showroom staan. Kom langs en ervaar de luxe van 88mm wanddikte van gelamineerd hout!

Prijzen houten chalet bouwen

De prijzen om een houten chalet te bouwen lopen uiteen. De prijzen die u in ons overzicht ziet staan zijn vanaf-prijzen. Dit zijn dan casco houten huizen. Afhankelijk van de wensen kunnen hier accessoires zoals vloerisolatie, dakisolatie, wandisolatie, hogere ramen en deuren, verdiepingsvloeren, andere typen dakbedekking aan worden toegevoegd.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak en wij verwelkomen u graag in onze showroom om kennis te maken met onze expertise en eerlijke advies! De koffie staat klaar!