...

Houten garages & carports

Perfect op maat van uw wensen

Houten garages & carports bij Blokhutwereld.nl

Welkom op onze gespecialiseerde pagina voor houten garages & carports ! Bij Blokhutwereld.nl begrijpen we dat elke klant uniek is.

Daarom bieden we niet alleen een uitgebreid assortiment aan kant-en-klare ontwerpen aan, maar staan we ook klaar om een garage volledig op maat te maken.

Onze houten garages zijn een perfecte aanvulling op elke tuin, en bieden zowel functionele opslagruimte als een aantrekkelijke esthetiek.

Of u nu op zoek bent naar een compacte enkele garage ,een carport of een grote multifunctionele garage, we hebben iets voor iedereen.

Wij geloven in het leveren van kwaliteit en duurzaamheid, vandaar dat al onze houten garages zijn vervaardigd uit robuust en weersbestendig hout. Bovendien zijn onze kant-en-klare en op maat gemaakte oplossingen ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Bekijk onze prachtige selectie houten garages of neem contact met ons op voor een uniek maatwerkproject dat aan uw individuele behoeften voldoet.

Wij staan klaar om u te helpen de perfecte houten garage te realiseren!

De betaalbare garages van Blokhutwereld zijn de ideale oplossingen als een garage gewenst is. Een schuur als deze is uiterst scherp geprijsd en wordt geleverd met één of twee klapdeuren. Alle houten garages van Blokhutwereld zijn van hoge kwaliteit en gaan bij normaal gebruik en onderhoud zeer lang mee.

Een garage van hout van Blokhutwereld kan een echte toevoeging zijn aan uw huis en biedt zeer goede bescherming voor bijvoorbeeld uw auto en gereedschap. 

Waarom een houten garage?

Een houten garage verschilt in enkele opzichten ten opzichte van een blokhut of tuinhuis. Zo worden houten garages altijd zonder vloer geleverd: u kunt er immers uw auto anders niet inrijden. Om diezelfde reden, de auto, hebben de garages ook grote garagedeuren naast een gewone enkele deur.

Maatwerk houten garage

Ook kunt u ervoor kiezen om een houten garage compleet op maat te laten maken. Op deze manier kunt u echt uw droomgarage realiseren. Het vrolijke en professionele team van Blokhutwereld heeft al lang ervaring met maatwerk garages en samen met u kunnen wij uw droom-maatwerk houten garage realiseren. Hiervoor kunt u langskomen in de showroom van 400m2 in Amstelveen, maar u kunt ook eerst telefonisch contact opnemen of een bericht plaatsen via ons contactformulier. We zien u graag langskomen!

Houten schuur voor iedereen

Of u het een garage of een houten schuur noemt, in feite gaat het om hetzelfde product. Onze houten schuren kunnen niet alleen in maat worden aangepast, maar ook in de hoogte. Zo kunnen wij deze verhogen per 13,5cm. Dat is precies de werkende hoogte van een balklaag. Standaard zitten veel van onze schuren al op een wandhoogte van 229,5cm, maar als u nog een verdiepingsvloer wil plaatsen is het wellicht wenselijk deze te verhogen naar 270cm door 3 houten balklagen toe te voegen.

Garagedeuren: houten draaideuren van hoge kwaliteit

Blokhutwereld levert bij haar houten garages standaard kwaliteit houten draai deuren. Uiteraard worden deze geleverd met hang- en sluitwerk. Blokhutwereld kan ook in plaats van de standaard houten garagepoorten een zwaardere kwaliteit leveren. De standaard garagepoorten kunnen nogal eens wijken. Dit hoort helaas een beetje bij het product, maar is nu te voorkomen door zwaardere kwaliteit poorten te nemen.

Overig advies

Als u nog meer advies wil om de juiste keuze te maken, aarzel dan niet en pak de telefoon en bel ons! Zoals al eerder gezegd staat ons vrolijke team u graag te woord om u te helpen met al uw wensen. De meest gestelde vraag: Wat is de juiste houtdikte voor mijn houten garage? Wij raden het aan om voor de grotere houten schuren de houtdikte van 44mm aan te houden.Bel ons en wij informeren u over alles wat u wil weten over houten garages!