...

MAATWERK

hoe het werkt in vier stappen

Bekijk in de onderstaande video en instructies hoe het hele proces werkt en hoe eenvoudig het is!

Maatwerk

Het maatwerk proces

Zo gaan wij bij Blokhutwereld te werk. En brengen wij uw creatie tot leven.

Stap 1: Maak een afspraak bij Blokhutwereld

Dat klinkt natuurlijk voor de hand liggend maar dat is wel waar het echt begint. Het helpt ons als u een simpele schets meeneemt van de afmetingen op het eerste gesprek.

Stap 2: Vertel ons uw wensen

We horen graag welke wensen u heeft, deze nemen we tijdens het gesprek allemaal rustig met u door. Uw schets werken we samen met u uit in ons tekenprogramma. U ontvangt meteen een plattegrondtekening + 3D afbeeldingen van uw blokhut. U hoort meteen de prijs van uw maatwerk ontwerp, uw overige wensen werken we uit in een gedetailleerde offerte.

Stap 3: Akkoord voor de volgende stap

Na uw akkoord op de offerte, volgt de fabriekstekening en start de productie van uw maatwerk bestelling.

Stap 4: Levering van uw bestelling

Uw maatwerk bestelling wordt geleverd. De montagepartner vangt aan met de bouw en verzorgt de oplevering.

Enkele mogelijkheden van maatwerk:

+ Lengtes van de wanden bepalen

+ Verschillende soorten houtdiktes mogelijk: 44 mm, 68 mm of 88 mm

+ Verschillende soorten ramen en deuren verplaatsen en/of toevoegen

+ Extra ruimtes creëren binnen de garage: kamers

+ Extra ruimtes creëren buiten de garage: veranda's, overkappingen, uitbouw

+ Dakhelling aanpasbaar

+ Soort dak: zadeldak, platdak, + mansardedak, etc.

+ Wandhoogte aanpasbaar

+ Vloer aanpasbaar: geen vloer, 19 mm vloer of 28 mm vloer

+ Isolatiepakket voor de wanden, vloer en dak

+ Houten of metalen garagedeur (automatisch of manueel)

2.jpg

Een tuinhuis, blokhut, houten garage of chalet op maat laten maken was nog nooit zo simpel! Als enige in Nederland kan Blokhutwereld u zeer snel een maatwerk (maatwerk = tot op de centimeter aangepast aan uw wensen) offerte aanbieden. Omdat wij hier in gespecialiseerd zijn zult u bij ons altijd de scherpste prijs krijgen! Daar wordt u blij van en wij ook!

Wij zijn experts in het ontwerpen en leveren van blokhutten, houten garages en houten chalets op maat. Met ons unieke tekenprogramma kunnen wij binnen enkele minuten uw droom ontwerpen. Opties als verschillende ruimtes, verschillende daken, verschillende houtdiktes, verschillende ramen en deuren… noem maar op: het is mogelijk bij ons.

2.jpg

U kunt uw blokhut op maat afstemmen met onder andere:

+ lengtes van de wanden

+ ramen en deuren verplaatsen en/of toevoegen

+ extra ruimtes creëren binnen het tuinhuis: kamers

+ extra ruimtes creëren buiten het tuinhuis: veranda’s, overkappingen, uitbouw

+ dakhelling aanpasbaar

+ wandhoogte aanpasbaar

+ vloer aanpasbaar: geen vloer, 19mm vloer of 28mm vloer

vloerisolatie

+ dakisolatie

+ dakgoten: kunststof of van metaal

+ EPDM, Dakshingles of metalen dakpanprofielplaten

Chalet op maat

Wij kunnen ook maatwerk chalets leveren. Deze zijn uitstekend geschikt als vakantiewoning maar kunnen in een dikkere uitvoering ook geheel volgens bouwbesluit geproduceerd worden. Dit is een goedkoop alternatief voor een stenen woonhuis. Voor een vakantiechalet kunt u het beste een houtdikte van 44 mm tot 88 mm kiezen. Deze worden altijd geleverd met dubbele beglazing en een dikke vloer. Voor het beste resultaat zou u wel het dak moeten isoleren. Voor dit traject hebben wij bepaalde standaard modellen die u kunt aanpassen.

Zo hebben wij bijvoorbeeld onze chalet Rotterdam van 53 m². U zou dan naar eigen wens de hele kamerindeling kunnen aanpassen. Extra ramen en deuren zijn natuurlijk ook geen probleem. Alle huizen kunnen uiteraard in het buitenland geleverd worden. Een mooie vakantiechalet in Frankrijk is opeens een stuk dichterbij dan u denkt.

Naast vakantiewoningen of buitenhuizen leveren wij zelfs complete woonhuizen. Hiervoor hebben wij ons gelamineerde huizen. Gelamineerd betekent dat alle planken 4 of 6 keer tegendraads gelijmd zijn. Hierdoor werkt het hout tot maximaal 1%. Daarnaast is al het hang en sluitwerk van woonhuiskwaliteit en kan het hele huis kan door u getekend en ingericht worden. Uiteraard zijn wij bereid mee te denken bij het creëren van uw droomhuis. Om een soortgelijk huis een keer in levende lijven te zien kunt u langs komen bij onze showroom in Amstelveen. Ons kantoor is een 70 m² woonhuis van 90mm gelamineerd hout en volledig door ons ontworpen.

Wij hebben ook diverse andere maatwerkmodellen in onze showroom staan en u bent uitgenodigd om ze te komen bezichtigen. Als u een schets heeft kunt u die ook altijd opsturen via onze contactpagina

Dan kunnen wij u een offerte toesturen. Ook kunt u meer lezen op onze houten huis pagina.

Spiegelen blokhut, garages en tuinhuizen

De meeste van onze standaard blokhutten, tuinhuisjes en garages kunnen tijdens de bouw gespiegeld worden. Dit betekent dat u de wanden van, de blokhutten, tuinhuisjes en garage, gespiegeld kunt monteren. 

Wanneer in een wand het raam bijvoorbeeld links zit en een deur rechts, kunt u dat in vele gevallen spiegelen en het raam rechts plaatsen en de deur links. 

Dit is mogelijk omdat de wandbalken geen binnen- en buitenzijde hebben. U kunt de tussenliggende afstanden niet veranderen, omdat de balken op maat zijn gezaagd, maar dus wel spiegelen. 

In veel gevallen kunt u ook de tegenover elkaar gelegen wanden met elkaar spiegelen.

2.jpg
2.jpg

Bij onze standaard modellen kunnen wij extra ramen en/of deuren meeleveren.

Plaatsing extra deur of raam bij standaard modellen:

Bij onze standaard modellen is het zeer eenvoudig om een extra deur of raam te plaatsen. 

Het raam of de deur wordt met kozijn en toebehoren geleverd. Wanneer u het huis heeft opgebouwd, kunt u daar waar u het raam of de deur wilt plaatsen de balken uit de gesloten wand zagen. 

Omdat de balken horizontaal liggen, hoeft u alleen twee keer verticaal te zagen ter grootte van het kozijn van het raam of de deur. 

Contact

Bent u geïnteresseerd in een van de tuinhuizen of een blokhut van Blokhutwereld? Neemt dan contact met ons op: 020-6440618 of email ons door ons contactformulier in te vullen of boek gelijk een afspraak 

Maatwerk projecten ​