...

tuinhuizen​

Houten tuinhuizen​

Duurzaam, praktisch en stijlvol !

Hoogwaardige houten tuinhuizen

Welkom bij Blokhutwereld.nl, uw ultieme bestemming voor houten tuinhuizen van topkwaliteit.

Ontdek onze uitgebreide selectie van zorgvuldig vervaardigde en prachtig ontworpen tuinhuizen. Van compacte opslagoplossingen tot ruime werkplaatsen, we hebben een assortiment dat zeker aan uw behoeften voldoet.

Bij Blokhutwereld.nl begrijpen we dat elke tuin en elke huiseigenaar uniek is. Daarom zijn we er trots op maatwerk aan te bieden dat specifiek is afgestemd op uw wensen en eisen. U kunt erop vertrouwen dat ons ervaren team u zal helpen bij het realiseren van uw droomtuinhuis, helemaal op maat gemaakt.

Blader door onze collectie van kant-en-klare ontwerpen of neem contact op met ons toegewijde team voor een op maat gemaakte oplossing.

Welke optie u ook kiest, bij Blokhutwereld.nl bent u verzekerd van kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid.

Laat ons u helpen bij het creëren van het perfecte houten tuinhuis voor uw ruimte.

Onze tuinhuizen worden steeds vaker verkocht met een wanddikte van 44mm in plaats van 28mm. De 28mm dikke tuinhuisjes zijn vooral geschikt voor opslag van uw tuinspullen of kunnen u, indien voorzien van een mooie overkapping, voorzien van bescherming tegen de zon of regen. De 44mm zijn wat luxer en bieden een geweldige kwaliteit. Toch op zoek naar iets groters? Kijk dan eens tussen onze grote blokhutten.

Mooie tuinhuizen

Wij houden van kwaliteit en mooie tuinhuizen. Zo bieden wij dan ook alleen de beste accessoires aan bij onze tuinhuizen. Zo hebben wij een eigen verfmeng machine staan die de beste verfbeitsen van Jotun mengt, waarmee u uw tuinhuis optimaal kunt beschermen! Ook als het om de dakbedekking gaat hebben wij de beschikking over het beste materiaal, zoals topkwaliteit EPDM, dakshingles van woonhuiskwaliteit en dakpanprofielplaten leveren wij alleen in HPS-coating uitvoering. Wij vinden dat u waar moet krijgen voor uw geld en wij leveren alleen producten die we zelf ook graag zien op onze eigen tuin.

Tuinhuisjes in alle maten

Wij experts zijn op het gebied van maatwerk, daardoor kunnen wij bijna elk tuinhuisje in de door u gewenste maten leveren. Wij zijn experts van klein tot groot. Zo hebben wij een woon blokhut in ons assortiment, maar ook kleinere tuinhuisjes zoals hier boven in het overzicht worden weergegeven.

 

Neem contact op!

Het beste kunnen wij u natuurlijk helpen in onze showroom in Amstelveen. Hier hebben wij een overdekte showroom ingericht van 400m2 met tuinhuizen, blokhutten en enkele houten chalets. Maak vrijblijvend een afspraak, dan kunnen wij u verzekeren dat wij de tijd voor u hebben.