...

Tuinkantoren

Houten tuinkantoren :
Creëer je ideale thuiswerkplek

In de rust en schoonheid van je eigen tuin.​

Prachtige houten tuinkantoren
voor de ideale thuiswerkplek !

Creëer je ideale thuiswerkplek in de rust en schoonheid van je eigen tuin.

Bij Blokhutwereld.nl zijn we trots op ons breed scala aan hoogwaardige houten tuinkantoren. Of je nu op zoek bent naar een compact en gezellig kantoor voor één persoon, of een grotere ruimte die ruimte biedt voor creatieve projecten, we hebben het allemaal.

Wij geloven dat een thuiskantoor meer moet zijn dan alleen een functionele ruimte. Het moet een plek zijn waar je graag tijd doorbrengt. Daarom zijn onze houten tuinkantoren ontworpen met zowel esthetiek als functionaliteit in het achterhoofd.

Kies uit ons uitgebreide assortiment kant-en-klare ontwerpen, stuk voor stuk gemaakt met vakmanschap en aandacht voor detail. Of, als je iets speciaals in gedachten hebt, bieden we ook maatwerk aan. Ons team van ervaren ontwerpers en ambachtslieden staat klaar om je te helpen bij het creëren van een tuinkantoor dat perfect past bij jouw specifieke behoeften en wensen.

Blader door onze collectie houten tuinkantoren en ontdek hoe je jouw tuin kunt transformeren in een productieve en inspirerende werkruimte. Bij Blokhutwereld.nl zijn we er om je te helpen bij het realiseren van je perfecte tuinkantoor.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek vandaag nog de mogelijkheden en begin met het bouwen van je droomwerkplek in je eigen tuin!

Deze nieuwe lijn van Blokhutwereld is speciaal voor alle ondernemers, thuiswerkers en iedereen die op zoek is naar een compleet product. Blokhutwereld biedt deze kantoren aan als compleet pakket met daarbij ook pakket korting. U hoeft alleen de kleur en de plek nog te kiezen.

Tuinkantoor in uw tuin laten plaatsen

Alle producten in deze categorie worden compleet geleverd inclusief montage, vloer- en dakisolatie en elektra. Optioneel is het mogelijk om ook een fundering te laten plaatsen. Deze tuinkantoren zijn natuurlijk ook voor andere doeleinden te gebruiken. Zo kunnen ze ook als “extra woonruimte” fungeren.

Toilet

Een van de regels voor het krijgen van een investeringsaftrek is het plaatsen van een toilet in het kantoor. Wij kunnen ook een toilet met wasbak en kraan installeren. Vraag uw boekhouder of accountant voor alle voorwaarden met betrekking tot de investeringsaftrek.

Goed geïsoleerd

De tuinkantoren worden standaard geleverd met een vloer en dakisolatie. Met een kleine kachel (petroleumkachel) of 2 elektrische kachels is het goed te verwarmen; óók in de koude winterdagen. Het is echter ook mogelijk om het geheel van een buiten-wandisolatie te voorzien. Wij kunnen de buitenwanden dan voorzien van isolatie en deze afwerken met rabbat-delen. Informeer voor wandisolatie bij één van onze adviseurs!

Wandisolatie blokhut

Maak geheel vrijblijvend een afspraak en wij verwelkomen u graag in onze showroom om kennis te maken met onze expertise en eerlijke advies!