...

Industriële vloerlampen: ideaal voor in tuinhuizen

Een tuinhuis biedt u verschillende interessante voordelen! Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om ook in het voorjaar en de herfst buiten te kunnen zitten, de mogelijkheid om uw tuinmeubilair veilig op te kunnen bergen aan het einde van een zomeravond, enzovoorts. Om in het voorjaar en de herfst gezellig in uw tuinhuis te kunnen zitten, is het interieur van uw tuinhuis niet onbelangrijk. Zet hier bijvoorbeeld een aantal leuke stoelen, een tafeltje of een bank neer. Er zijn verschillende interieurstylisten die in het verleden tuinhuisjes hebben ingericht voor televisieprogramma’s of tijdschriften. Door te zoeken naar hun interieurideeën kunt u wellicht zelf inspiratie opdoen voor uw eigen tuinhuis. Er zijn verschillende websites waarop interieurstylisten hun interieurtips delen. 

Naast de grote meubels wilt u uw tuinhuis wellicht voorzien van enkele aantrekkelijke woonaccessoires. Een goed voorbeeld hiervan is een industriële vloerlamp, een aantal bloempotjes met vrolijke plantjes, enzovoorts. Industriële vloerlampen geven uw tuinhuis of blokhut een stoer en industrieel tintje, wat naadloos aansluit bij de laatste interieurtrends. Hoe heeft u deze interieurtrend momenteel in het interieur van uw tuinhuis verwerkt? 

Verschillende soorten industriële vloerlampen voor tuinhuizen

Industriële vloerlampen worden in tal van verschillende soorten aangeboden voor het gebruik in tuinhuisjes en blokhutten. Kies bijvoorbeeld voor een grote, strakke industriële lamp, of ga voor een chiquer, kleiner model. Deze industriële lampen werden in grote fabriekshallen en –gangen gebruikt om deze te verlichten. Bij de productie van deze stond degelijkheid centraal, wat u terugziet in de hedendaags industriële lampen in interieurs. 

Bij de aanschaf van een industriële vloerlamp heeft u de keuze uit industriële lampen die opgeknapt zijn en namaak lampen die het industriële effect nabootsen door deze opzettelijk te beschadigen. Deze namaakmodellen zijn vaak gebaseerd op de oudere authentieke modellen, zonder dat deze lampen daadwerkelijk in fabrieken gebruikt zijn. Naast deze namaaklampen zijn er de echt authentieke lampen. De authentieke industriële lampen hebben vaak een flinke opknapbeurt gehad voor ze verkocht worden. Zo bent u ervan verzekerd dat de lampen nog vele jaren mee kunnen. 

Andere modellen industriële lampen voor in een tuinhuis

Naast de industriële vloerlampen zijn er verschillende andere modellen industriële lampen die u in een tuinhuis kan gebruiken. Doordat deze lampen voorheen veelal in donkere en oude fabrieken gebruikt werden, zijn de lampen ideaal voor een plek als een tuinhuis of blokhut. Hier is het vaak iets vochtiger dan in woningen, waardoor niet alle lampen hier geschikt voor zijn. 

Voorbeelden van andere modellen industriële lampen voor in tuinhuisjes zijn bijvoorbeeld wandlampen voor aan de muur van een tuinhuisje, kleine tafellampen en hanglampen voor aan het plafond van het tuinhuisje of de blokhut. Deze lampen kunt u niet alleen in een tuinhuis gebruiken, maar vanzelfsprekend ook in de woon-, slaap- of werkkamer van uw woning. Waar in huis gaat u industriële lampen gebruiken om het interieur van uw woning te verfraaien?